TISVILDEMENUEN

Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter

Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler

Rødgrød
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvid chokolade

425,-

 

Forretter

Tatar  | 145,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
m
Tisvildeleje Toast | 155,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
m
Hummerbisque | 145,-
Cremet og klassisk med tigerrejer, grønt og friske urter

(v) Den Grønne | 135,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler

Hovedretter

Fisk | 265,-
Bagt kulmule med gulerodpuré, sauteret forårsgrønt, hertil brunet smør og smørstegte kartofler
m
Mørbrad | 285,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré og sauteret forårsgrønt hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler 
m
Tatar | 255,- 

Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
m
Hummerbisque | 255,-

Cremet og klassisk med tigerrejer, grønt og friske urter


m
Vegetaren | 235,-
Hjemmelavet falaffel serveret med hummus, avocadoreme, sauteret forårsgrønt og frisk salat