Aften menu i Tisvildeleje


Tisvildeleje Menuen

Hummerbisque
Med Rømørejer, fed fløde, rabarber og kørvel

Okse
Bøf af oksehøjreb med babykål, hyldeblomst og trøffel 

Rødgrødsramasjang
Jordbærsorbet, kærnemælk og hasselnødder  

3 Retter
375,-

 

A la Carte

 
FORRETTER
Tartar | 95-

 Oksetartar rørt med sennepskorn syltet i cognac, toppet med jordskokkechiffon

Hørøget Torsk | 95,-
Vendt i aske med sprød sommersalat

Hummerbisque | 125,-
Med Rømørejer, fed fløde, rabarber og kørvel
(Som hovedret 225,-)

 

HOVEDRETTER
Fisken | 225,-
Bagt skærising med grønne asparges, babyhvidløg og knækket sauce
Vildt | 195,-
Filet af sommerbuk med unge rødbeder, rabarberskud og oxalis
Okse | 245,-
Bøf af oksehøjreb med babykål, hyldeblomst og trøffel 
 

 

DESSERTER
Tre slags ost | 88,-
Arla Unika oste; gammelknas, Rød løber og Høgelundgård. Serveret med sødt, surt og knas
Tærten | 75,-
Med kompot af rabarber, brændt hvid marengs og skovmærke
Rødgrødsramasjang   | 85,-
Jordbærsorbet, kærnemælk og hasselnødder  

 

Vi anbefaler to til tre retter