Aften menu i Tisvildeleje


Tisvildeleje Menuen

Bisque
Cremet og klassisk hummerbisque med urter og håndpillede rejer

Entrecôte
Grillet entrecôte af ungkvie med puré, syltede bøgehatte og skovsvampesauce

Æble
Gammeldags æblekage med makronrasp, flødeskum og knas

Hvis ikke du er i humør til en god bøf, bytter vi gerne hovedretten ud med dagens fisk.

3 Retter
385,-

 

A la Carte

FORRETTER
Vitello Tonnato | 95,-

Tynde skiver af rosastegt kalvestriploin tuncreme og høvlet havgus
Tisvildelejecocktail | 110,-
Cremet krebsehalesalat, med æble og bladselleri, toppet med håndpillede rejer 
Hummerbisqe | 125,-
Cremet og klassisk med urter og håndpillede rejer

Alle forretter servers med brød og pisket smør

HOVEDRETTER
Fisk | 225,-
Smørbagt torsk med puré, svampe og grønt
Entrecôte | 245,-
Grillet entrecôte af ungkvie med puré, syltede bøgehatte og skovsvampesauce
Veganeren | 195,-
Bøf af svamperisotto, persillepesto samt sauté af svampe og grønt

Fisk og kød servers med dagens kartofler

DESSERTER
Tre slags ost | 95,-
Tre danske, Øko-Thybo, Rød løber og Høgelundgård, serveret med sødt, surt og knas
Syndig chokolademousse | 95,-
Vores chokolademousse med vanilieis, knas og baileys
Æble | 85,-
Gammeldags æblekage med makronrasp, flødeskum og knas
BØRNENES 
Børnefisk | 95,-
Pandestegt rødspættefilet med børnevenligt grønt på siden, og vores grove remo
Lasagnen | 95,-
Er helt klassisk, uden dikkedarer og den serveres med lidt grønt på siden
Børneisen | 45,-
Er med cremet vaniljeis og knas
~
Vi anbefaler to til tre retter