Aften menu i Tisvildeleje


Tisvildeleje Menuen

Hummerbisque
Cremet og klassisk med urter og ristet scampi

Entrecôte
Grillet entrecôte af ungkvie med puré, syltede bøgehatte og rosmarinsauce

Ramasjang
Pocheret pære med chokolade, knas og caramel creme

Hvis ikke du er i humør til en god bøf, bytter vi gerne hovedretten ud med dagens fisk.

3 Retter
385,-

 

A la Carte

FORRETTER
And  | 95,-

Tynde skiver af rosastegt andebryst med syltede rødløg
og misomayo

Tisvildelejecocktail | 110,-
Cremet krebsehalesalat, med æble og bladselleri, toppet med håndpillede rejer 
Hummerbisqe | 125,-
Cremet og klassisk med urter og ristet scampi

Alle forretter servers med brød og pisket smør

HOVEDRETTER
Fisk | 225,-
Skindstegt kulmule med puré, svampe og grønt
Entrecôte | 245,-
Grillet entrecôte af ungkvie med puré, syltede bøgehatte og rosmarinsauce
Veganeren | 195,-
Bøf af svamperisotto, persillepesto samt sauté af svampe og grønt
Alle hovedretter servers med nye små kartofler

DESSERTER
Tre slags ost | 95,-
Tre danske, Øko-Thybo, Rød løber og Høgelundgård, serveret med sødt, surt og knas
Syndig chokolademousse | 95,-
Serveret med blåbærskum og friske bær
Ramasjang | 85,-
Pocheret pære med chokolade, knas og caramel creme
BØRNENES 
Børnefisk | 95,-
Pandestegt rødspættefilet med børnevenligt grønt på siden, og vores grove remo
Lasagnen | 95,-
Er helt klassisk, uden dikkedarer og den serveres med lidt grønt på siden
Børneisen | 45,-
Er med cremet vaniljeis, knas og bær

 

~
Vi anbefaler to til tre retter