Starter

Cava med soya ristede mandler
75,-

Tisvildeleje Menuen

Bisque
Cremet og klassisk hummerbisque med urter og ristede scampi

Entrecôte
Entrecôte af ungkvie med syltede bøgehatte, puré og sauce bearnaise

Rødgrød
Den berygtede, serveret med vaniljeis, fløde og friske bær

Hvis ikke du er i humør til en god bøf, bytter vi gerne hovedretten ud med dagens fisk.

3 Retter
385,-

 

A la Carte

FORRETTER
Little Vegan  | 95,-

Grov avocadocreme, lilla blomkål, urter og hakkede soyamandler
Tatar | 110,-
Kalvetatar med urtemayo, sylt, sprødt og urter
Hummerbisque | 125,-
Cremet og klassisk med urter, grønt og ristede scampi

Alle forretter servers med brød og pisket smør

HOVEDRETTER
Fisk | 225,-
Smørbagt torsk med sommergrønt, blomkålspuré og pink-beurre-blanc
Entrecôte | 245,-
Entrecôte af ungkvie med puré, syltede bøgehatte og sauce bearnaise
Veganeren | 195,-
Sprøde kugler af mørk bulgur, creme på linser, grøn olie og massere af urter

Fisk og kød servers med dagens kartofler

DESSERTER
Tre slags ost | 95,-
Tre danske, Gammel Knas, Rød løber og Høgelundgård, serveret med sødt, surt og sprødt
Syndig chokolademousse | 95,-
Vores chokolademousse med vanilieis, knas og baileys
Rødgrød | 75,-
Vores berygtede rødgrød med vaniljeis, fløde og friske bær

BØRNENES 
Børnefisk | 95,-
Pandestegt rødspættefilet med børnevenligt grønt på siden, og vores grove remo
Lasagnen | 95,-
Er helt klassisk, uden dikkedarer og den serveres med lidt grønt på siden
Børneisen | 45,-
Er med cremet vaniljeis og knas
~
Vi anbefaler to til tre retter