Aften menu i Tisvildeleje


Tisvildeleje Menuen

Varmrøget Laks
Med rygeost, radiser og agurk

Kalvesteg
Kalvesteg med babykål trøffel og strandmælde 

Ribsramasjang
Ribsis, syltede ribs, hvid Sarah Bernard creme og brændt hvid chokolade 

3 Retter
375,-

 

A la Carte

 
FORRETTER
Tartar | 95-

 Oksetartar rørt med sennepskorn syltet i cognac, toppet med jordskokkechiffon

Varmrøget Laks | 95,-
Vendt i aske med sprød sommersalat

Hummerbisque | 125,-
Cremet hummerbisque med kammusling og grønne jordbær

 

HOVEDRETTER
Fisken | 225,-
Pighvar med porre, frilandsspinat og økoærter hertil brunet smør
Dådyr| 225,-
Dådyrfilet med gulerødder, gulerods cassoulet og løvstikke
Kalv| 245,-
Kalvesteg med babykål, trøffel og strandmælde 
 
DESSERTER
Tre slags ost | 88,-
Arla Unika oste; gammelknas, Rød løber og Høgelundgård. Serveret med sødt, surt og knas
Jordbærtærte| 75,-
Pralinébund, luftig chokolade, jordbær og jordbærsorbet
Ribsramasjang   | 85,-
Ribsis, syltede ribs, hvid Sarah Bernard creme og brændt hvid chokolade 

 

Vi anbefaler to til tre retter