Aften menu

fra kl. 17:30


Tisvildeleje Menuen

Stenbiderrogn
Med hvide asparges, røget creme fraiche og vilde urterl

Okse
Bøf af oksehøjreb med syltede bøgehatte, stegte morkler og sauce nage

Rabarberramasjang
Rarbarbersorbet, kompot, hvid chokolade Sarah Bernard og chokoladecrumble

 

3 Retter
345,-

A la Carte

FORRETTER
Tartar | 95-

 Oksetartar rørt med sennepskorn syltet i cognac, toppet med jordskokkechiffon

Stenbiderrogn | 125,-
Med hvide asparges, røget creme fraiche og vilde urter

Hummerbisque | 135,-
Æble, fed fløde og calvados
(Som hovedret 225,-)


HOVEDRETTER
Fisken | 195,-
Stegt skærising med smørdampede grønne asparges, ramsløg og syltede skalotteløg
Lam| 195,-
Med gulerod, havtorn og ramsløg
Okse | 225,-
Bøf af oksehøjreb med syltede bøgehatte, stegte morkler og sauce nage

DESSERTER
Tre slags ost | 88,-
Arla Unika oste; gammelknas, Rød løber og Høgelundgård. Serveret med sødt, surt og knas
klassisk æblekage | 65,-
Med kompot, æblecrudite, cremefraichesorbet og kamillestøv
Rabarberramasjang | 85,-
Rarbarbersorbet, kompot, hvid chokolade Sarah Bernard og chokoladecrumble

Vi anbefaler to til tre retter