Aften menu i Tisvildeleje


Tisvildeleje Menuen

Laks
Varmrøget laks med sprød hjertesalat, chipotlemayo og urter

Kalv
Striploin af ungkvie med bagte gulerødder, cremede svampe, jordskokkechips og knust kartoffel

Chokolade
Syndig chokolademousse med cremet vanilieis, baileys og knas

3 Retter
385,-

 

A la Carte

FORRETTER
Bresaola  | 105,-
Lufttørret oksefilet med balsamico, syltede rødløg og høvlet havgus

Tisvildecocktail | 110,-
Cremet krebsehalesalat, med æble og bladselleri, toppet med håndpillede rejer 
Laks | 105,-
Varmrøget laks med sprød hjertesalat, chipotlemayo og urter

HOVEDRETTER
Fisk | 225,-
Smørbagt torsk med bagt seleri, hasselnød, to slags rødbede og sennepssauce
Kalv | 245,-
Striploin af ungkvie med bagte gulerødder, cremede svampe og  jordskokkechips
Fugl | 225,-
Confiteret and med stegt palmekål og rød spidskål, valnødder og portvinssauce

DESSERTER
Tre slags ost | 95,-
Arla Unika oste; Gammelknas, Rød løber og Høgelundgård, serveret med sødt, surt og knas
Syndig chokolademousse
med cremet vanilieis, baileys og knas
Gammeldags æblekage | 65,-
Danske æbler, makroner, ras og luftig flødeskum

 

Alle hovedretter serveres med kartofler
~
Vi anbefaler to til tre retter