Aftenmenu 17:30 - 21.00

Tisvildeleje Menuen

 

Bisque

Cremet og klassisk hummerbisque med urter og ristede scampi

 

Entrecôte

Entrecôte af ungkvie med syltede bøgehatte, puré og sauce bearnaise

 

Rødgrød

Den berygtede, serveret med vaniljeis, fløde og friske bær

 

Hvis ikke du er i humør til en god bøf, bytter vi gerne hovedretten ud med dagens fisk.

 

3 Retter 385,-

Forretter

Little Vegan

Grov avocadocreme, lilla blomkål, urter og hakkede soyamandler

95,-


Tatar
Kalvetatar med urtemayo, sylt, sprødt og urter

110,00


Hummerbisque
Cremet og klassisk med urter, grønt og ristede scampi

125,00

 

Alle forretter servers med brød og pisket smør

Hovedretter

Fisk
Smørbagt torsk med sommergrønt, blomkålspuré og pink-beurre-blanc
225,00
 
Entrecôte
Entrecôte af ungkvie med puré, syltede bøgehatte og sauce bearnaise
245,00
 
Veganeren
Ristet Feriki hvede sauteret med grønt, frisk avocado, hjemmelavet humus og urte-olie.
195,00

Fisk og kød servers med dagens kartofler

Dessert & Ost

Tre slags ost
Tre danske, Gammel Knas, Rød løber og Høgelundgård, serveret med sødt, surt og sprødt
95,-

Syndig chokolademousse
Vores chokolademousse med vanilieis, knas og baileys
95,-

Rødgrød
Vores berygtede rødgrød med vaniljeis, fløde og friske bær
75,-

Børn

Børnefisk
Pandestegt rødspættefilet med børnevenligt grønt på siden, og vores grove remo
95,-
Lasagnen
Er helt klassisk, uden dikkedarer og den serveres med lidt grønt på siden
95,-
Børneisen
Er med cremet vaniljeis og knas
45,-

Vi anbefaler to til tre retter

Reserver Bord

Vil du spise nu?

Ring på telefon
+45 48761644

 

 

Vil du spise senere?

Benyt formular herunder

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Aftenmenu

Køkkenet er åben
17:30 - 21.00