Aftenmenu 17:30 - 21.00

Tisvildeleje Menuen

 

Tisvildeleje cocktail
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri, toppet med håndpillede rejer

 

Mørbrad
af ungkvie med syltede bøgehatte, gulerodspuré, små karrtofler og sauce bearnaise

 

Rødgrøden
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvid chokolade

 

Hvis ikke du er i humør til en god bøf, bytter vi gerne hovedretten ud med dagens fisk.

 

3 Retter 395,-

Forretter

Tatar | 135,-
Kalvetatar med urtemayo, sylt, sprødt og urter

Avocadoen | 119,-
Grov avocadocreme med håndpillede rejer og chipotlemayo, toppet med urter

Tisvildecocktail | 125,-
Cremet krebsehalesalat med æble og seleri, toppet med håndpillede rejer og urter

 

Alle forretter servers med brød og pisket smør

Hovedretter

Fisk | 245,-
Torsk bagt med urtesmør, sommergrønt, små kartofler og safran beurre blanc

Mørbrad | 265,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, små kartofler
og hjemmelavet sauce bearnaise

 

Veganeren | 225,-
Hjemmelavet kikærtehumus, avocadocreme, hjemmelavede falafler, auberginecreme og sauteret grønt

 

Fisk og kød servers med dagens kartofler

Dessert & Ost

Ost | 105,-
Tre danske, Gammel Knas, Rød Løber
og Høgelundgaard med sødt og sprødt

Rødgrøden | 79,-
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvis chokolade


Trøffel chokoladekage | 85,-
med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, mandelknas og havtornsorbet

 

Gammeldags Æblekage | 75,-
er vores berømte og berygtede gammeldags æblekage med makroner, rasp og luftig flødeskum

Børn

Børnefisk
Pandestegt rødspættefilet med børnevenligt grønt på siden, og vores grove remo
95,-

Lasagnen
Er helt klassisk, uden dikkedarer og den serveres med lidt grønt på siden
95,-

Børneisen
Er med cremet vaniljeis og knas
45,-

Vi anbefaler to til tre retter

Reserver Bord

Vil du spise nu?

Ring på telefon
+45 48761644

 

 

Vil du spise senere?

Benyt formular herunder

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Aftenmenu

Køkkenet er åben
17:30 - 21.00