Aftenmenu 17:30 - 21.00

Tisvildeleje Menuen

 

Bisque

Cremet og klassisk hummerbisque med urter og ristede scampi

 

Entrecôte

Entrecôte af ungkvie med syltede bøgehatte, puré og sauce bearnaise

 

Syndig Musse

Den berygtede chokolademousse, med vaniljeis, knas og baileys

 

Hvis ikke du er i humør til en god bøf, bytter vi gerne hovedretten ud med dagens fisk.

 

3 Retter 385,-

Forretter

Tatar | 115,-
Kalvetatar med urtemayo, sylt, sprødt og urter

Hummerbisque | 125,-
Cremet og klassisk med urter, grønt og ristede scampi

Tisvildecocktail | 85,-
Cremet krebsehalesalat med æble og seleri, toppet med håndpillede rejer og urter

 

Alle forretter servers med brød og pisket smør

Hovedretter

Torsk | 225,-
Smørbagt torsk med sauteret grønt, gulerodspuré og
urtesauce

Entrecôte | 265,-
250g krogmodnet ungkvie med puré, syltede bøgehatte,
og sauce bearnaise

 

Veganeren | 195,-
Feriki hvede sauteret med grønt, frisk avocado, hjemmelavet auberginecreme og urte-olie

Fisk og kød servers med dagens kartofler

Dessert & Ost

Ost | 95,-
Tre danske, Gammel Knas, Rød Løber
og Høgelundgaard med sødt og sprødt

Syndig chokolademousse | 95,-
Cremet mousse med vaniljeis, brændt hvid chokolade og toppet med baileys

Gammeldags Æblekage | 65,-
er vores berømte og berygtede gammeldags æblekage

Børn

Børnefisk
Pandestegt rødspættefilet med børnevenligt grønt på siden, og vores grove remo
95,-

Lasagnen
Er helt klassisk, uden dikkedarer og den serveres med lidt grønt på siden
95,-

Børneisen
Er med cremet vaniljeis og knas
45,-

Vi anbefaler to til tre retter

Reserver Bord

Vil du spise nu?

Ring på telefon
+45 48761644

 

 

Vil du spise senere?

Benyt formular herunder

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Aftenmenu

Køkkenet er åben
17:30 - 21.00