Tisvildefrokosten

Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen 


355,- 

A la carte Smørrebrød

Æblesilden  | 110,-

 
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg          

Kryddersilden  | 110,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme
m
Lune stegte sild  | 125,- 
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg
Rødspætten  | 145,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn


Den anden Rødspætte  | 150,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer
m
Tisvildetoast  | 155,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter

Avocadoen | 132,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandle

r
m
Ægget og Rejen  | 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
m
Kartoflen | 125,-
med karrycreme, radiser, purløg og bacon

Tataren  | 145,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme 
og jordskokkechips
m
Herretataren  | 150,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg



Kyllingen  | 125,- 
er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon

Bøf Bearnaise 150,-
er med mørbrad af ungkvie, bløde løg, 
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg

Løven  | 150,-
er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker