Frokost menu

kl. 12:00 - 17:00
alle retter serveres med to slags brød og smør

Herrebrættet | 195,-
Morens æblesild,  æg med håndpillede rejer, sprød tartelet med kylling og asparges, rørt tartar med jordskokke

Pigebrættet | 195,-
Hørøget torsk med sommersalat, krabbesalat med kørvel, samt pandestegt rødspættefilet med citron, citroncreme og pickles, Gammel Knas med kompot

De tre sild | 135,-
Morens æblesild, Kryddersild fra Gilleleje Havn med kørvelcreme og æg, samt lun stegt sild

Kongernes Æggekage | 145,-
På økologiske æg, med sprød flæsk, rødløg, tomater, surt og purløg, revet ost og sennep på siden

Rødspætte | 125,-
Pandestegte rødspættefileter med grønt, citroncreme, pickles og agurk

Tisvilde Tarteletten | 135,-
Sprøde tarteletter med hvide og grønne asparges, løvsikke og peberrod to slags karse

Tartar | 165,-
Oksetartar rørt med sennepskorn syltet i cognac, toppet med jordskokkechiffon

Tre Slags Ost| 88,-
Arla Unika oste; Gammel Knas, Rød Løber og Høgelundgård. Serveret med sødt, surt og knas

Rabarbertærte| 75,-
Mørdejsbund, rabarberkompot og brændt marengs