Frokost menu

kl. 12:00 - 16:00

Alle retter serveres med to slags brød og smør

Herrebrættet | 225,-
Morens æblesild, æg med håndpillede rejer og urtecreme, tartelet med kylling og Karl Johan á la creme, rørt tartar ramsløgskapers og sennepschiffon, rosastegt kalv med pickles, surt og peberrod

Pigebrættet | 225,-
Varmrøget laks med chipotle, Tisvildesalat med rejer og krebsehaler, pandestegt rødspættefilet med citroncreme, pickles og agurkesalat, Gammel Knas med kompot, og blommekompot med knas og vaniljecreme

De tre sild | 135,-
Morens æblesild, Kryddersild fra Gilleleje Havn med æg og urtecreme samt lun stegt sild

Tisvildesalat | 135,-
Cremet salat på rejer og krebsehaler med æble og blegselleri, hjertesalat og urter

Rødspætte | 125,-
Pandestegte rødspættefileter med grønt, citroncreme, pickles og agurkesalat

Bjørnemaden | 145,-
Rosastegt kalv med bløde løg, agurkesalat, pickles, peberrod urter og æggecreme

Kongernes Æggekage | 145,-
På økologiske æg, med sprød flæsk, rødløg, tomater, surt, purløg og sennep

Tisvilde Tarteletten | 135,-
Sprøde tarteletter med kylling og Karl Johan á la creme

Tartar | 165,-
Oksetartar rørt med cognacsyltet sennepskorn, ramsløgskapers og sennepschiffon

Tre Slags Ost| 88,-
Arla Unika oste; Gammel Knas, Rød Løber og Høgelundgård. Serveret med sødt, surt og knas

Æbletærte | 65,-
Æblekompot, friske æbleskiver og cremefraiche