Frokost menu

kl. 12:00 - 16:00

Alle retter serveres med to slags brød og smør

Herrebrættet | 225,-
Morens æblesild, æg med håndpillede rejer og urtecreme, tartelet med kylling og cremede svampe, Gammel Knas med kompot

Pigebrættet | 225,-
Varmrøget laks med chipotle, Tisvildesalat med rejer og krebsehaler, pandestegt rødspættefilet med citroncreme, pickles og agurkesalat, Gammel Knas med kompot

De tre sild | 135,-
Morens æblesild, Kryddersild fra Gilleleje Havn med æg og urtecreme samt lun stegt sild

Rødspætte | 125,-
Pandestegte rødspættefileter med grønt, citroncreme, pickles og agurkesalat

Kongernes Æggekage | 145,-
På økologiske æg, med sprød flæsk, rødløg, tomater, surt, purløg og sennep

Tisvilde Tarteletten | 135,-
Sprøde tarteletter med kylling og Karl Johan á la creme

Bjørnemad | 145,-
Helstegt oksefilet med pickles, bløde løg, agurkesalat, pebberrod og spejlæg

To Slags Ost | 88,-
Arla Unika oste serveret med sødt, surt og knas

Gammeldags Æblekage | 65,-
Af danske æbler med macroner, rasp, vaniliecreme og flødeskum