Frokost menu

kl. 11:00 - 16:00

Alle retter serveres med to slags brød og smør

Herrebrættet | 195,-
Morens æblesild,  æg med håndpillede rejer og urtecreme, sprød tartelet med kylling ærter og gulerødder, rørt tartar med rabarber

Pigebrættet | 195,-
Varmrøget laks med chipotle, Tisvildesalat med rejer og krebesehaler, samt pandestegt rødspættefilet med citroncreme, pickles og agurkesalat, Gammel Knas med kompot

De tre sild | 135,-
Morens æblesild, Kryddersild fra Gilleleje Havn med urtecreme og æg, samt lun stegt sild

Kongernes Æggekage | 145,-
På økologiske æg, med sprød flæsk, rødløg, tomater, surt og purløg og sennep på siden

Rødspætte | 125,-
Pandestegte rødspættefileter med grønt, citroncreme, pickles og agurkesalat

Tisvilde Tarteletten | 135,-
Sprøde tarteletter med kylling, ærter og gulerødder toppet med brøndkarse

Tartar | 165,-
Oksetartar rørt med sennepskorn syltet i cognac, toppet rabarber og rabarberchiffon

Tre Slags Ost| 88,-
Arla Unika oste; Gammel Knas, Rød Løber og Høgelundgård. Serveret med sødt, surt og knas

Tærten| 65,-
Pralinébund med vaniljecreme og rabarberkompot