Frokost Takeaway 11:30-16:00
Tisvildefrokosten
Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen
265,-
m
A la carte Smørrebrød
Æblesilden | 105,-
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg
Kryddersilden | 105,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme
m
Lune stegte sild | 115,-
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg
m
Rødspætten | 139,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn
m
Den anden Rødspætte | 145,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer
m
Tisvildetoast | 145,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter
m
Avocadoen | 125,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandle
m
Ægget og Rejen | 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
m
Kartoflen | 125,-
med karrycreme, radiser, purløg og bacon
m
Tataren | 135,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme
og jordskokkechips
m
Herretataren | 145,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg
m
Kyllingen | 110,-
er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
m
Bøf Bearnaise 145,-
er med mørbrad af ungkvie, bløde løg,
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg
m
Løven | 145,-
er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker
Aften menu 17:30-19:30
3 Retters Menu
Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter
m
Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, spinat, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
m
Rødgrød
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvid chokolade
350,-
m
A la carte
Forretter
Tatar | 135,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
m
Tisvildeleje Toast | 145,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
m
(v) Den Grønne | 125,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler
Hovedretter
Fisk | 235,-
Bagt kulmule med gulerodpuré, langtidsstegte selleri, palmekål, hertil brunet smør og smørstegte kartofler
m
Mørbrad | 255,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
m
Tatar | 205,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
m
Vegetaren | 205,-
Falaffel serveret med hummus, avocadocreme, sauteret forårsgrønt og frisk salat