Frokost Takeaway 11:30-16:00

Tisvildefrokosten

Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen 


265,- 
m
A la carte Smørrebrød
 
Æblesilden  | 105,-

 
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg            
Kryddersilden  | 105,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme
m
Lune stegte sild 
 | 115,- 
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg
m
Rødspætten  | 139,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn


m
Den anden Rødspætte  | 145,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer
m
Tisvildetoast  | 145,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter
m
Avocadoen | 125,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandle


m
Ægget og Rejen 
 | 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter  
m 
Kartoflen | 125,-
med karrycreme, radiser, purløg og bacon
m
Tataren  | 135,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme 
og jordskokkechips
m
Herretataren  | 145,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg


m
Kyllingen  | 110,- 
er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
m
Bøf Bearnaise 145,-
er med mørbrad af ungkvie, bløde løg, 
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg
m
Løven  | 145,-
er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker

Aften menu 17:30-19:30

 

3 Retters Menu

 

Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter
m
Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, spinat, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
m
 Rødgrød
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvid chokolade
350,-
m

A la carte

Forretter

Tatar | 135,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
m
Tisvildeleje Toast | 145,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
m
(v) Den Grønne | 125,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler

Hovedretter

Fisk | 235,-
Bagt kulmule med gulerodpuré, langtidsstegte selleri, palmekål, hertil brunet smør og smørstegte kartofler
m
Mørbrad | 255,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
m
Tatar | 205,- 

Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
m

Vegetaren | 205,-
Falaffel serveret med hummus, avocadocreme, sauteret forårsgrønt og frisk salat

Bestil på:
93107913