Take Away

Aften

Onsdag til Søndag
17.00 til 20.00

3 retters menu BØF

- Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på sprød hjertesalat
- Kalvemørbrad med syltede bøgehatte, gulerodspuré, små kartofler og sauce bearnaise
- Trøffelchokoladekage med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, knuste mandler og bær
kr. 345,- pr. person

 

3 retters menu FISK

- Tatar af kalv med urtecreme, sylt og jordskokkechips
- Urtebagt torsk med forårsgrønt, små kartofler og safran beurre blanc
- Gammeldags æblekage med mandelmakroner og luftig flødeskum
kr. 345,- pr. person

 

Veganeren kr. 185,-
Vores kikærtehumus, avocado, hjemmelavede falafler,
auberginecreme og sauteret grønt

 

Gammeldags Æblekage 50,-
vores berømte og berygtede gammeldags æblekage med makroner, rasp og luftig flødeskum.

Trøffel chokoladekage 60,-
Glutenfri og masser af chokolade, med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, knuste mandler og bær

Frokost

EN GO' FROKOST
to valgfri stykker smørrebrød
inkl. vores Gammeldags Æblekage
Kr. 245,-



Æblesilden er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg | 89,-

            Kryddersilden med slanke Gillelejesild, capers, øko-æg og urtecreme | 95,-

Lune stegte sild af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg |  105,-

Rødspætten er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn | 125,-

Den anden Rødspætte er også pandestegt med citroncreme, urter og store nordatlantiske rejer | 138,-

Laksen er røget, serveret på ristet briochebrød og toppet med lun røræg og purløg | 145,-

Tisvildetoast med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med store nordatlantiske rejer og urter |145,-

Avocado er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandler | 125,-

Ægget og Rejen med øko-æg, citroncreme, store nordatlantiske rejer og urter | 118,

Kyllingen er cremet kyllingsalat med asparges,
urter og bacon | 105,-

Kartoflen er små danske kartofler med løvstikkemayo, løg og sprød kyllingskind | 118,-

Tataren er rørt og af kalv, med sylt, urtecreme
og jordskokkechips | 135,-

Herretataren er rørt og af kalv, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg | 145,-

Bjørnen er med rosastegt kalv, grov hjemmelavet remoulade, peberrod, bløde løg, urter og sylt | 110,-

Løven er med rosastegt kalv, løvstikkemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg | 125,-

 

Bestil på Telefon

 +45 48761644

Spis i Restauranten

Bestil på
4876 1644