Take Away

🥓 Valgflæsk 🥓

Valgflæsk
- Tirsdag 16. november, Onsdag 17. november, Torsdag 18. november

Stegt Flæsk

Sprød flæsk fra ovnen, serveret med små kartofler, persillesauce og rødbeder
Kr. 125,- som take away
Kr. 145,- Spis i restauranten

 

3 Retters Menuer (aften)

17.00 til 21.00

3 retters menu
- Vælg forret, hovedret, dessert

FORRETTER

- Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på sprød hjertesalat
- Tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
- Varmrøget laks vendt med chipotlemayo, granatæblekærner og masser af urter

- serveret med hjemmebagt brød og pisket smør

HOVEDRETTER
- Mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, pommes anna og sauce bearnaise
- Smørbagt kulmule med puré af valske bønner, palmekål, pommes anna og brunet smør
- Confiteret and med pommes anna, spidskålssalat og portvinssauce

DESSERTER
- Trøffelchokoladekage med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, knuste mandler og bær
- Gammeldags æblekage med mandelmakroner og luftig flødeskum
- Lun pæretærte bagt med marcipan, toppet med solbær coulis og masser af knas

kr. 345,- pr. person

Livretter - Børn - Dessert (aften)



Svinekæber | 165,-
braiserede svinekæber med palmekål, bagte beder, rødvinsglace og kartoffelpuré

Marokansk Tangine Voksen kr. 145,- / Barn 79,- / Familie 295,- (2voksne 1 barn)
Krydret simreret med kalv, gulerødder, tomat, abrikos toppet med bagte mandler.
Serveret med couscous,

Butterchicken Voksen kr. 145,- / Barn 79,- / Familie 295,- (2voksne 1 barn)
Indisk klassikker med mør kylling i krydret og cremet sauce, toppet med soyaristede mandler og serveret med ris.

Mørbradgryde Voksen kr. 145,- / Barn 79,- / Familie 295,- (2voksne 1 barn)
Den legendariske med mørbrad af glad gris, bacon, cocktailpølser, gulerødder og svampe i mild paprikasauce. Serveret med kartoffelpuré.
 
Veganeren kr. 185,-

Vores avocadocreme, Baba Ganoush, hjemmelavet hummus, Cavolo Nero, samt vores falafler

 

Gammeldags Æblekage 50,-
vores berømte og berygtede gammeldags æblekage med makroner, rasp og luftig flødeskum.

Trøffel chokoladekage 60,-
Glutenfri og masser af chokolade, med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, knuste mandler og bær

Frokost

DEN LILLE FROKOST
to
valgfri stykker smørrebrød
inkl. vores Gammeldags Æblekage
Kr. 245,-

DEN STORE FROKOST
tre
valgfri stykker smørrebrød
inkl. vores Gammeldags Æblekage
Kr. 295,-

A la carte

Æblesilden er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg | 89,-

            Kryddersilden med slanke Gillelejesild, capers, øko-æg og urtecreme | 95,-

Lune stegte sild af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg | 105,- 

Rødspætten er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn | 125,-

Den anden Rødspætte er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer | 138,-

Laksen er varmrøget, vendt med chipotle og granatæblekærner, toppet med masser af urter | 145,-

Tisvildetoast med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter | 145,-

(V)Avocado er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandler | 125,-

Ægget og Rejen med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter | 118,

Os og
Rejerne er håndpillede og på brioche med vores citronmayo, toppet med ristede scampi og urter | 145,-

Kyllingen er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon | 110,-

Baba & Anden er Baba Ganoush, confiteret and og toppet med sprøde pærer | 135,-

#Svampebob er brioche med tre slags cremede svampe, tyttebær og karamelsten | 135,

Tataren er rørt og af kalv, toppet med sylt, urtecreme og jordskokkechips | 135,-

Herretataren er rørt og af kalv, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg | 145,-

Bøf Bearnaise er med mørbrad af ungkvie, bløde løg, hjemmelavet bearnaisemayo og friterede løg | 125,-

Løven er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde jordskokker | 115,-

 

Bestil på Telefon

 +45 48761644

Bestil på
4876 1644