Efter længere tids forhandlinger er detaljerne endelig faldet på plads og det er nu en realitet at Domino's Pizza rykker ind på Hovedgaden 66. 

Læs mere herunder:

Økologi og grønt i fokus
Som et led i Domino's nye forretningsmodel, hvor økologi og vegansk mad er i front, har pizzakæden valgt Tisvildeleje som første by af mange, hvor konceptet skal rulles ud. Domino's ser Tisvildeleje som den helt rigtige spydspids til at slå deres nye koncept fast og glæder sig til at byde velkommen i lokalerne på Hovedgaden 66.

Vil forankres i lokalmiljøet
Udover at svinge sunde pizza over disken, glæder ledelsen sig også til at blive en del af det stærke fælleskab i byen og erhvervsforening, hvorfor de også vil arbejde på en plads i bestyrelsen, da de med deres store netværk, vil kunne bidrage med betydelig hjælp både kommunalt og måske endda nationalt. 

Personale søges 
Der vil primært blive rekrutteret lokal arbejdskraft, hvorfor der opfordres til at søge allerede nu, da den omfattende ombygning forventes at være klar allerede inden sommerferiens start. Det nuværende personale fra Kongernes indgår i det nye koncept sommeren over. 

For yderligere information ring på telefon: 70 24 12 07

Opdateret 1. april 2018