Min kurv
Din kurv er pt. tom
Fortsæt med at handle
Hos Kongernes elsker vi traditioner, og Sankt Hans er én af vores yndlings - specielt fordi det er den helt rigtige tid på året, med lange lyse aftener, bål på stranden og alt hvad der hører sig til i den lille sommerby. Det er også den tid på året hvor nogle helt fantastiske råvarer er tilgængelige, rosé er dog altid tilgængelig, og heldigvis for det.
Spis hos os
Vi ved I har lidt travlt med at komme ud af døren på denne skønne sommerdag, derfor har vi kreeret en 2-retters Sankt Hans menu, som nok skal få maven til at knurre, længe før vi når den 23. juni.
Tisvildeleje Toast
cremet krebsehalesalat på ristet brød, toppet med jomfruhummer-carpaccio og danske sommerurter
Rosastegt Kalv
super mør kalv med smørdamet sommergrønt, trøffel og svampepure
2 retter
265,-
Reserver bord på telefon 4876 1644 eller book online, klik her
Eller spis på stranden (mod forudbestilling)
Vi pakker en Sankt Hans pose, med en masse sommermad, så du kan komme i første paket til bål, tale og solnedgang - hvad mere kan man ønske sig ...
- Varmrøget laks med chipotlemayo og sprød, rød hjertesalat
- Cremet krebsehalesalat med danske urter
- Valnøddepølse fra Slagteren i Ørby med løgchutney og surt
- Vesterhavsost med rabarber fra tibirke bakker og danske rugkiks
hertil kuvertbrød og smør
mod forudbestilling - klik her