Tisvildefrokosten
Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen
299,-
A la carte Smørrebrød
Æblesilden | 110,-
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg
m
Kryddersilden | 110,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme
Lune stegte sild | 125,-
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg
Rødspætten | 145,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn
Den anden Rødspætte | 150,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer
Tisvildetoast | 155,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter
Avocadoen | 132,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandler
m
Laksen | 145,-
er varmrøget med chipotlemayo, håndpillederejer og urter
m
Avo & Laksen | 150,-
Grov avovadocreme og varmrøget laks med urtemayo, handpillederejer og urter
Ægget og Rejen | 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
Tataren | 145,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme
og jordskokkechips
Herretataren | 150,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg
m
Kyllingen | 125,-
er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
Bøf Bearnaise 150,-
er med mørbrad af ungkvie, bløde løg,
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg
Løven | 150,-
er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker
Vitello Tonnato | 145,-
er mørbrad af ungkvie med tunmousse, friturestegt kapers og urter
m
Fisken | 130,-
Tunmouse med kogt æg, tigerrejer, håndpillede rejer, chipotlemayo, kapers og urter
Reserver Bord