Tisvildefrokosten

Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen 


299,- 

A la carte Smørrebrød

Æblesilden  | 110,-

 
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg          

Kryddersilden  | 110,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme

Lune stegte sild 
| 125,- 
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg

Rødspætten  | 145,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn



Den anden Rødspætte 
| 150,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer

Tisvildetoast 
| 155,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter

Avocadoen | 132,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandler
m
Laksen  | 145,-
er varmrøget med chipotlemayo, håndpillederejer og urter
Avo & Laksen  | 150,-
Grov avovadocreme og varmrøget laks med urtemayo, handpillederejer og urter

Ægget og Rejen 
| 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter

Tataren  | 145,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme 
og jordskokkechips

Herretataren 
| 150,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg
m
Kyllingen  | 125,- 
er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon

Bøf Bearnaise 150,-
er med mørbrad af ungkvie, bløde løg, 
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg

Løven  | 150,-
er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker

Vitello Tonnato | 145,-
er mørbrad af ungkvie med tunmousse, friturestegt kapers og urter
 

Reserver Bord

I samarbejde med easyTableBooking.dk