Damefrokosten
Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen
299,-
Herrefrokosten
Vælg frit dine tre yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen
355,-
Julefrokosten
FØRSTE SERVERING
Æblesild med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg
Kryddersild med slanke Gillelejesild, capers, øko- æg, rødløg og urtecreme
ANDEN SERVERING
Rødspætte er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn
Kylling er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
Æg og rejer med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
Avocado med varmrøgetlaks, chipotlemayo og toppet med urter
Krebsehalesalat på brioche med håndpillede rejer
Rødløber og gammel knas serveret med vores syltet blomme
TREDJE SERVERING
Lun marcipan-pæretærte med kirsebærsauce og vanilje is
395,- per person (minimum 4 personer)
A la carte Smørrebrød
Æblesilden
| 110,-
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg
Kryddersilden
| 110,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme
Lune stegte sild
| 125,-
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg
Rødspætten
| 145,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn
Den anden Rødspætte
| 150,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer
Tisvildetoast
| 155,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter
Avocadoen | 132,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandle
Ægget og Rejen
| 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
Tataren
| 145,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme
og jordskokkechips
Herretataren
| 150,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg
Kyllingen
| 125,-
er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
Bøf Bearnaise 150,-
er med mørbrad af ungkvie, bløde løg,
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg
Løven
| 150,-
er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker
Reserver Bord