Tisvildefrokosten UAH
Vælg frit dine to yndlings stykker smørrebrød
Afslut med æblekagen
265,-
A la carte Smørrebrød
Æblesilden
| 105,-
er mors opskrift med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg
Kryddersilden
| 105,-
med slanke Gillelejesild, capers, økoæg, rødløg og urtecreme
Lune stegte sild
| 115,-
af vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg
Rødspætten
| 139,-
er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn
Den anden Rødspætte
| 145,-
er også pandestegt med citroncreme, urter og håndpillede rejer
Tisvildetoast
| 145,-
med cremet krebsehalesalat, på ristet brioche-brød, toppet med håndpillede rejer og urter
Avocadoen | 125,-
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandle
Laksen | 145,-
er varmrøget med chipotlemayo, håndpillede rejer og urter
Ægget og Rejen
| 125,-
med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
mm
Tataren
| 135,-
er rørt og af ungkvie, toppet med sylt, urtecreme
og jordskokkechips
Herretataren
| 145,-
er rørt og af ungkvie, med chipotlemayo, syltede bøgehatte og sprøde løg
Kartoflen | 125,-
er danske kartofler med urtecreme, radise, kyllingskind og urter
Kyllingen
| 110,- er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
Bøf Bearnaise 145,-er med mørbrad af ungkvie, bløde løg,
hjemmelavet bearnaisemayo
og friterede løg
Løven
| 145,-er med mørbrad af ungkvie, chipotlemayo, syltede bøgehatte
og sprøde jordskokker
Falaflen | 132,-
er lavet af kikærter med hummus, friske tomater, syltede agurker og urter