3 Retters Menu
Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter
Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, spinat, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
Chokolade Mousse
Cremet og mørk, serveret med flødeskum og bær
350,-
A la carte
Forretter
Tatar | 135,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
Tisvildeleje Toast | 145,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
(v)Den Grønne | 125,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler
Hovedretter
Fisk | 235,-
Urte smørstegt kulmule med langtidsstegte knoldselleri safranrisotto og stegt avocado
Mørbrad | 255,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, langtidsstegte beder og hertil sauce løvestik basilikum bearnaise, pommes anna og urter
Tatar | 205,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
Vegetaren | 205,-
Langtidsstegte knoldselleri serveret med gulerodspuré, syltede bøgehatte, safranrisotto og avocadocreme