3 retters menu
Tisvildetoast
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
Ribeye
300g ribeye af kalv med grønt, kartofler, urter og hertil trøffel champignon sauce
(Hovedretten kan skiftes ud med mørbrad eller dagens fisk)
m
Chokolademousse
Cremet og mørk, serveret med vanilje is og bær - med et skvæt blåcærcoulis
350,-
Forretter
Tatar | 125,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
Tisvildeleje Toast | 135,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
Vitello Tonnato | 115,-
tynde skiver mørbrad af kalv med en lækker tunsaucé og urter - serveres med brød
Hovedret
Fisk | 245,-
Dagens Fisk (Ring og spørg)
Mørbrad | 265,-
200g mørbrad af ungkvie med syltede bøgehatte, sommergrønt, kartofler, urter og hertil sauce bearnaise
Ribeye | 265,-
300g ribeye af kalv med grønt, kartofler, urter og hertil trøffel champignon sauce
Rødspætten | 265,-
Helt stegt rødspætte med persillesovs, rå syltede tyttebær, kartofler og citron
Vegetaren | 215,-
Hjemmelavet falafel med hummes, grov avocadocreme og grønt