3 Retters Menu

Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter

Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, spinat, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler

 Rødgrød
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvid chokolade
350,-

Bestil på:
93107913


A la carte

Forretter

Tatar | 135,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter

Tisvildeleje Toast | 145,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter

(v)Den Grønne | 125,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler

Hovedretter

Fisk | 235,-
Bagt kulmule med gulerodpuré, langtidsstegte selleri, palmekål, hertil brunet smør og smørstegte kartofler

Mørbrad | 255,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler

Tatar | 205,- 

Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips

Vegetaren | 205,-
Falaffel serveret med hummus, avocadocreme, sauteret forårsgrønt og frisk salat

Bestil på:
93107913