3 Retters Menu
Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter
Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, spinat, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
Trøffel chokoladekage
med ganache, passionsfrugt coulis, brændt hvid chokolade, mandelknas og havtornsorbet
350,-
A la carte
Forretter
Tatar | 135,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
Tisvildeleje Toast | 145,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
(v)Den Grønne | 125,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler
Hovedretter
Fisk | 235,-
Dagens Fisk med gulerødpuré, rødbede poblano sauce, kartofler og sommergrønt
Mørbrad | 255,-
200g mørbrad af ungkvie med syltede bøgehatte, sommergrønt, kartofler, urter og hertil sauce bearnaise
Tatar | 205,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
m
Vegetaren | 205,-
Hjemmelavet falafel med kikærte hummus, avocadocreme og sommergrønt
Rødspætten | 255,-
Helt stegt rødspætte med persillesovs, rå syltede tyttebær, kartofler og citron