3 retters menu
Tisvildetoast
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på brioche, toppet med håndpillede rejer og urter

Ribeye
300g ribeye af kalv med syltede artiskokker, kartofler, urter og hertil bearnaise sauce 
(Hovedretten kan skiftes ud med mørbrad eller dagens fisk)
m
Chokolademousse
Cremet og mørk, serveret med vanilje is og bær - med et skvæt blåcærcoulis
350,-
 

Forretter

Tatar  | 115,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter

Tisvildeleje Toast | 115,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med håndpillede rejer og urter

Vitello Tonnato | 115,-
tynde skiver mørbrad af kalv med en lækker tunsaucé og urter - serveres med brød

Avocado & Laks | 115,-
Grov avocado creme med varmrøget laks, urtecreme, håndpillede rejer og urter

Hovedret

Fisk | 225,-

Dagens Fisk (Ring og spørg)

Mørbrad | 245,-

200g mørbrad af ungkvie med syltede bøgehatte, kartofler, urter og hertil trøffel champignon 

Ribeye | 245,-

300g ribeye af kalv med syltede artiskokker, kartofler, urter og hertil bearnaise sauce

Rødspætten | 245,-

Helt stegt rødspætte med persillesovs, rå syltede tyttebær, kartofler og citron



                                                               Vegetaren | 215,-
        Hjemmelavet falafel med hummes, grov avocadocreme og grønt