3 Retters Menu
Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter
Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, spinat, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
Rødgrød
Serveret med fløde, vaniljeis og brændt hvid chokolade
350,-
A la carte
Forretter
Tatar | 135,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter
Tisvildeleje Toast | 145,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter
(v)Den Grønne | 125,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler
Hovedretter
Fisk | 235,-
Bagt kulmule med gulerodpuré, langtidsstegte selleri, palmekål, hertil brunet smør og smørstegte kartofler
Mørbrad | 255,-
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler
Tatar | 205,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips
Vegetaren | 205,-
Falaffel serveret med hummus, avocadocreme, sauteret forårsgrønt og frisk salat