TISVILDEMENUEN

Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter

Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler

Trøffel chokoladekage
Med ganache, passionsfrugt coulis, mandelknas, brændt hvid chokolade og havtornssorbet

405,-

 

Forretter

Tatar  | 145,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter

Tisvildeleje Toast | 155,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter

Hummerbisque | 145,-
Cremet og klassisk med tigerrejer, grønt og friske urter

(v) Den Grønne | 135,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler

Hovedretter

Fisk | 265,-

Dagens Fisk med gulerødpuré, rødbede poblano sauce, kartofler og sommergrønt 

Mørbrad | 285,-

200g mørbrad af ungkvie med syltede bøgehatte, sommergrønt, kartofler, urter og hertil sauce bearnaise

Rødspætten | 285,-

Helt stegt rødspætte med persillesovs, rå syltede tyttebær, kartofler og citron

mTatar | 255,- 
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips

Hummerbisque | 255,-

Cremet og klassisk med tigerrejer, grønt og friske urter



Vegetaren | 235,-

Hjemmelavet falafel med kikærte hummus, avocadocreme og sommergrønt