TISVILDEMENUEN

Tisvildelejetoast
Cremet krebsehalesalat på ristet briochebrød, toppet med håndpillede rejer og urter

Mørbrad
200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler

Chokolade Mousse
Cremet og mørk, serveret med flødeskum og bær

405,-

 

Forretter

Tatar  | 145,-
Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, syltede bøgehatte, jordskokkechips og urter

Tisvildeleje Toast | 155,-
Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på hjemmebagt brioche, toppet med stegte tigerrejer og urter

Hummerbisque | 145,-
Cremet og klassisk med tigerrejer, grønt og friske urter

(v) Den Grønne | 135,-
Grovavocadocreme og frisk avocado med råsyltet havtorn og hakkede soyaristede mandler

Hovedretter

Fisk | 265,-
Urte smørstegt kulmule med langtidsstegte knoldselleri safranrisotto og stegt avocado

Mørbrad | 285,-
2 00g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, langtidsstegte beder og hertil sauce løvestik basilikum bearnaise, pommes anna og urter 
m
Tatar | 255,- 

Rørt tatar af ungkvie med urtecreme, sylt og jordskokkechips

Hummerbisque | 255,-

Cremet og klassisk med tigerrejer, grønt og friske urter



Vegetaren | 235,-
Langtidsstegte knoldselleri serveret med gulerodspuré, syltede bøgehatte, safranrisotto og avocadocreme

Reserver bord