RING PÅ 93 10 79 13 MELLEM ONSDAG TIL SØNDAG FOR BESTILLING

Julefrokosten

FØRSTE SERVERING


Æblesild med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg

Kryddersild med slanke Gillelejesild, capers, øko- æg, rødløg og urtecreme

ANDEN SERVERING

Rødspætte er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn

Kylling er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon

Æg og rejer med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter

Avocado med varmrøgetlaks, chipotlemayo og toppet med urter

Krebsehalesalat på brioche med håndpillede rejer

Rødløber og gammel knas serveret med vores syltet blomme

TREDJE SERVERING

LRis a la mande med kirsebærsauce 

365,- per person 

OBS MINIMUM 4 PERSONER FOR JULEFROKOSTEN

 

JULEMENUEN

Krebsehalesalat
Lækker og cremet krebsehalesalat serveret på brioche med handpillede rejer og urter

Confit canard
Confiteret and serveret med pebersauce, pommes anna og bagte rødbeder med balsamico

Gammel dagsæblekage
Æblekage med makronknas, flødeskum og hakke mandler
m
295,- per person