Min kurv
Din kurv er pt. tom
Fortsæt med at handleÆblesild med marinerede Gillelejesild, æblesalat, dild og rødløg
Kryddersild med slanke Gillelejesild, capers, øko- æg, rødløg og urtecreme
ANDEN SERVERING
Rødspætte er pandestegte filet med grov hjemmelavet remoulade, urter og råsyltet havtorn
Kylling er en let cremet kyllingsalat med sprøde æbler og valnødder, toppet med crudité og sprød bacon
Æg og rejer med øko-æg, citroncreme, håndpillede rejer og urter
Avocado med varmrøgetlaks, chipotlemayo og toppet med urter
Krebsehalesalat på brioche med håndpillede rejer
Rødløber og gammel knas serveret med vores syltet blomme
TREDJE SERVERING
LRis a la mande med kirsebærsauce
365,- per person
OBS MINIMUM 4 PERSONER FOR JULEFROKOSTEN