KONGERNES

Søger motiverede medarbejdere – fuldtid og deltid

 

Kort om Kongernes
Kongernes er en lille restaurant beliggende i Tisvildelejes hovedgade. Til frokost serverer vi vores helt egen fortolkning af det danske smørrebrød - vores gæster kommer fra nær og fjern. Vi har åbent hver dag hele året, frokost og aften. Om sommeren er der fuld smæk på, og om vinteren har vi tiden til at fordybe os i events og vinaftener. Aftenkortet er snævert med franske klassikere i nordisk forklædning. Vores menukort er sæsonbaseret - vi bruger kun de bedste råvarer, de forskellige årstider bringer. Vi er ærekære hos Kongernes, hvad enten det drejer som om maden eller service. Nok er restauranten lille, men stemningen er kæmpe.

Vi søger
Tjenere med erfaring og uden erfaring - meget gerne fra veletablerede restauranter der vægter gæsteservice højt, et godt og sundt arbejdsmiljø. 

Sæsonmedarbejdere - elsker du sommeren i DK med fuld fart på jobbet, og måske en lang skitur eller vinteren under palmerne, så har vi også jobbet til dig i Tisvildeleje

Vi tilbyder
- En sund, stabil arbejdsplads
- God løn, til tiden
- Skønne kollegaer, potentielle venner

Vi forventer
- Mødestabilitet, for os og dine kollegaers skyld, for alles faktisk
- Engagement, nysgerrighed om os, maden og vores drikkevarer
- Fleksibilitet
- Højt humør
- Teamspirit

Om Tisvildeleje
Danmarks hyggeligste by året rundt. Her er lokalbefolkningen søde, rare og ikke mindst imødekommende - er du først kommet ind under huden på de lokale, har du ikke lyst til at forlade Tisvildeleje. Hvis ikke menneskene i byen er nok, så vil havet, skoven og erhvervslivet i vores lille by uden tvivl smitte dig med godt humør.
I Tisvildeleje har vi et hav af små hyggelige tøj og livsstilsbutikker. Er du sulten og tørstig tilbyder Tisvildeleje et utal af forskellige restauranter og caféer, der med garanti vil stille både sulten og tørsten.

Om branchen
Er du ny og på vej ind i branchen kan vi kort fortælle at, det er en branche, hvor arbejdsdagene kan være lange, men tiden flyver fordi der er knald på. Venskaber blomstrer som regel iblandt kollegaerne, da vi arbejder på tidspunkter hvor mange andre har fri. Du lærer meget om mad, vin og øl, kort og klar kommunikation samt rigtig meget om mennesker.

Lønnen er fin. Kollegaerne søde. Miljøet sjovt og lærerigt.