Kære dig,

Vi har vokseværk i Tisvildeleje.
Vi driver Kongernes og pr. 1. april 2022 Sbuno Osteria.

Vi er ca. 15 fastansatte hele året og bliver i år 50-60 når sommeren er på sit højeste.

Vi mangler dig ❤️

Kort om Kongernes
Kongernes er en lille restaurant beliggende i Tisvildelejes hovedgade. Til frokost serverer vi vores helt egen fortolkning af det danske smørrebrød - vores gæster kommer fra nær og fjern. Vi har åbent hver dag hele året, frokost og aften. Om sommeren er der fuld smæk på, og om vinteren har vi tiden til at fordybe os i events og vinaftener. Aftenkortet er snævert med franske klassikere i nordisk forklædning. Vores menukort er sæsonbaseret - vi bruger kun de bedste råvarer, de forskellige årstider bringer. Vi er ærekære hos Kongernes, hvad enten det drejer som om maden eller service. Nok er restauranten lille, men stemningen er kæmpe.

Kort om Sbuno
Sbuno bliver Tisvildelejes nye samlingssted - ung som gammel, høj som lav. Osteriaet er beliggende nær stationen - så der er ikke langt til toget efter en våd aften hos os. Vi vil servere napoletanske pizzaer i lange baner, kortet vil være småt så vi sikrer, at det kun er de bedste råvarer, vi har til rådighed. Foruden pizzaer vil vi servere klassiske italienske antipasti, pasta, secundi samt dolce. Tilknyttet Sbuno har vi en stor have, her vil vi tilbyde sultne - og ikke mindst tørstige - strandgæster og børnefamilier buffet bestående af vores eksisterende menukort. Sbuno har byens bedste terrasse - og derfor byens bedste humør.

Vi søger
Tjenere med erfaring - meget gerne fra veletablerede restauranter der vægter gæsteservice højt, et godt og sundt arbejdsmiljø.

Ledere, souchefer, inspektører, managere - kært barn mange navne - dig der brænder for restaurationsbranchen og vil være med til at hele tiden at holde et kæmpe højt humør og serviceniveau.

Ovenstående stillinger er helårs - evt. sæson til de rigtige kandidater.

Sæsonmedarbejdere - elsker du sommeren i DK med fuld fart på jobbet, og måske en lang skitur eller vinteren under palmerne, så har vi også jobbet til dig i Tisvildeleje + mulighed for overnatning, hvis du skal brænde igennem på de lange vagter

Vi tilbyder
- En sund, stabil arbejdsplads
- God løn, til tiden
- Skønne kollegaer, potentielle venner
- Efteruddannelse og opkvalificering

Vi forventer
- Mødestabilitet, for os og dine kollegaers skyld, for alles faktisk
- Engagement, nysgerrighed om os, maden og vores drikkevarer
- Fleksibilitet
- Højt humør
- Teamspirit

Om Tisvildeleje
Danmarks hyggeligste by året rundt. Her er lokalbefolkningen søde, rare og ikke mindst imødekommende - er du først kommet ind under huden på de lokale, har du ikke lyst til at forlade Tisvildeleje. Hvis ikke menneskene i byen er nok, så vil havet, skoven og erhvervslivet i vores lille by uden tvivl smitte dig med godt humør.
I Tisvildeleje har vi et hav af små hyggelige tøj og livsstilsbutikker. Er du sulten og tørstig tilbyder Tisvildeleje et utal af forskellige restauranter og caféer, der med garanti vil stille både sulten og tørsten.

Om branchen
Er du ny og på vej ind i branchen kan vi kort fortælle at, det er en branche, hvor arbejdsdagene kan være lange, men tiden flyver fordi der er knald på. Venskaber blomstrer som regel iblandt kollegaerne, da vi arbejder på tidspunkter hvor mange andre har fri. Du lærer meget om mad, vin og øl, kort og klar kommunikation samt rigtig meget om mennesker.