Kongernes Fisk Menu

Forretter

Laksen | 115,-
Limemarineret Færøsk laks med urter, wasabicreme og nybagt flüte
M
Flamberet Laks | 125,-
Rå-flamberet Færøsk laks med hjemmelavet teriyaki-sauce og tangsalat
M
Gillardeau Østers | 1 stk 55,- | 6 stk 295,-
Naturel med vinaigrette
M
Caviar | 30g for 495,- | 125g for 1.595,-
On the Rocks

Hovedretter

Jomfruhummere | 225,-
Fra Kattegat, serveres med nybagt brød og dyppelse
M
Rejemad | 185,-
Klassisk Rejemad med nybagt nonnebryst og grønt
M
Kongernes Stjerneskud | 205,-
Overdådigt
M
Fiskefrikadeller | 95,-
Lavet på Vesterhavstorsk med mørkt eller fritter, med grønt og hjemmerørt remoulade
m
Kongernes clubsandwich | 135,-
Kyllingesandwich med spørge syltede rødløg (måske mayo)
m
Fish ’n Chips | 235,-
Lavet på torske hale med hjemmelavet tartar-sauce og sprøde fritter
m
Moules frites | 225,-
med Flüte og Aioli
m
Dagens Veggi | 235,-
Falaffel med rødbede - couscussalat, kapers og æble - hertil røde og hvide bønner med grønt og cremet feta
 
FOR RESERVATION AF BORD TIL KONGERNES FISK (DET NYE STED)